Påsken i Högbergskyrkan

Påskdagarna har precis passerat i skrivande stund. Dagar då vi har fått påminnas om vad Jesus gjort för oss. I Högbergskyrkan hade vi en Getsemanestund med nattvardsbordet dukat, en stund på långfredagen då vi fick ta del av Jesu lidande. Samlingarna bestod av att vi läste oss igenom texterna från Matteusevangeliet 26:5-27:66 och varvade med att sjunga psalmer.

På söndagen firade vi uppståndelsen i gudstjänsten. En webbsänd gudstjänst som du hittar via vår hemsida eller facebooksida. I den gudstjänsten predikade Sara om att Jesus återuppstod och hur lärjungarna gått ut i världen och vittnat om det. Utifrån Matteusevangeliet 28:1-20.

Det har kommit önskemål om att predikan skulle publiceras och för dig som vill se den i textformat finns den som en fil här. Predikan går på rim och skriven i versform.