Scout

Triangelkåren – Högbergskyrkans scoutkår

Över 30 ungdomar över 8 år samlas varje måndag! Ett gäng glada, motiverade scouter som är villiga att lära sig allt möjligt! Laga mat över öppen eld, paddla kanot, bygga koja, hjälpa varandra och så vidare! Tillsammans med deras fantastiska ledare har vi kul varenda gång.

Under våren och hösten är vi ute på vårt sommarställe: Harnäsgården. En fantastisk plats att vara! Där finns många möjligheter för våra scouter.
På Valborgsmässoafton får scouter förbereda och tända brasan. Efter firandet stannar scouterna kvar på Harnäsgården för scouthajk!

Under sommaren är scoutlägret någonting våra scouter och deras ledare ser framemot.
Under sommaren 2022 har scouterna deltagit vid Scoutlägret H2O i Enviken.

När träffas scouterna?

Måndagkvällar kl 17.30 – ca 19.00 (fr.o.m. april – okt samlingar på Harnäsgården)
Terminsstart för hösten 2022 är den 29 augusti.

För mer information:
Maggan Hultgren, tel 073-978 73 81
Mathilda Lund, tel 070-619 66 45
David Rindeskog, tel 070-579 82 23
Eller mail till scout@hogbergskyrkan.se

Du kan även följa scouterna via Facebook som: Triangelkårens scouter – Ludvika.

För mer information om nedan aktuellt ”Provapå-program”: LADDA NER