Harnäsgården

Sommaren 2020 kommer att bli annorlunda för oss alla.
På grund av de rekommendationer och förhållningsorder som gäller för samlingar och social distans och vårt gemensamma ansvar för varandra kan vi inte bedriva den verksamhet som hade planerats för Harnäsgården under sommaren.

Lokalen är alltför liten att samlas i och hålla social distans även om vi skulle vara få. Det redan planerade programmet för ”Sommarkväll på Harnäsgården” flyttas om möjligt till sommaren 2021.

Harnäsgården är vår sommargård som ligger i Harnäs vid sjön Hillen, ca 3 km från Ludvika centrum.

Hit förläggs församlingens gudstjänster under juni – augusti, kl 11.00. Detta gäller inte sommaren 2020 då sommarandakter hålls varannan vecka i Högbergskyrkan.

”Sommarkväll på Harnäsgården”. Lördagar kl. 19.00 presenteras en blandning av intressanta, vackra, trevliga och spännande program. Allt från sång och musik över reseskildringar till andliga samtal. Kvällarna avslutas med en andakt, servering och god gemenskap.

Onsdagkvällar är träffpunkten för alla åldrar. Tipspromenad, någon tävling, servering och en andakt är programmet. Åk ut till Harnäsgården och njut av naturen och samvaron på gården.

Valborgsfirandet är starten för verksamheten på Harnäsgården varje år. Kl. 20.00 börjar kvällen med sång av blandad kör, vårtal och därefter tänder scouterna med sina facklor majbrasan. Servering och korvförsäljning.

Vi hyr också ut Harnäsgården till skolklasser, privatpersoner och företag.
Kontakta Bengt Eriksson, tel 0240-187 98 om Du har frågor eller vill hyra Harnäsgården.
Hyreskostnad och villkor kan du läsa här: Hyra 2019

Uthyrning sker endast till arrangemang som är alkohol- och drogfria.

Hitta till Harnäsgården