Harnäsgården

Sommaren 2021 kommer även i år att bli annorlunda för oss alla.
På grund av de rekommendationer och förhållningsorder som gäller för samlingar och social distans och vårt gemensamma ansvar för varandra kan vi inte bedriva den verksamhet som hade planerats för Harnäsgården under sommaren.

Lokalen är alltför liten att samlas i och hålla social distans även om vi skulle vara få. De tidigare somrar uppskattade programmet ”Sommarkväll på Harnäsgården” hoppas vi kunna återuppta sommaren 2022.

Harnäsgården är vår sommargård som ligger i Harnäs vid sjön Hillen, ca 3 km från Ludvika centrum.

Hit förläggs församlingens gudstjänster under juni – augusti, kl 11.00. Detta gäller inte sommaren 2021 då sommarandakter hålls varannan vecka i Högbergskyrkan.

Onsdagskvällarnas ”Öppen Gård med HKU” är ett fint tillfälle för alla åldrar att träffas utomhus, hålla avstånd, gå en tipspromenad, spela boll, sjunga, ha en andakt och framförallt dela gemenskap med varandra. Även denna sommar får var och en ta med eget fika. Allt för att undvika inomhusaktiviteter. Viss försäljning av frysta pajer/pizzor, glass och läsk kan förekomma.
Åk ut till Harnäsgården och njut av naturen och samvaron på gården.

Nytt för sommaren 2021 är att vi på försök upplåter 3 st Ställplatser för husbilar.
Bokning görs via externa hemsidan Psidan.se

Vi hyr också ut Harnäsgården till skolklasser, privatpersoner och företag.
Kontakta Bengt Eriksson, tel 0240-187 98 om Du har frågor eller vill hyra Harnäsgården.
Hyreskostnad och villkor kan du läsa här: Hyresinfo

Uthyrning sker endast till arrangemang som är alkohol- och drogfria.

Hitta till Harnäsgården