Sara ~ våran nya pastor

Påskdagen 2021 hälsades Högbergskyrkans nya pastor Sara Klintemyr välkommen.

Sara har slutfört en forskningsförberedande utbildning i biomedicin och varit med om bibel- och missionsskola i både Indien och Ryssland innan hon påbörjade sin pastorsutbildning. Sara har utbildats vid Teologiska Högskolan och är nu inne i det som kallas ”Vägledningsåret”, sitt första arbetsår som pastor. Vid nästa kyrkokonferens för Equmeniakyrkan ordineras Sara till pastor i samfundet. Sara vill använda den första tiden till att lära känna församlingen men också Ludvika och dess invånare. Frågorna ”vilka är ni” och ”vad kan vi göra tillsammans” får söka sina svar. Sara brinner för att hjälpa människor att växa i tro på Jesus Kristus. Oavsett om det är människor i kyrka, församling eller ute på stan. Viktigast är att mötas där personen är.